Libero-Consult-02.jpg

Visie

 
 
 

“Je moet wel schieten, anders kun je niet scoren”. Johan Cruijff.

De quote lijkt zo simpel, maar er is geen speld tussen te krijgen. U kunt de quote in verschillende situaties van uw omgeving toepassen, zoals uw eigen zakelijke- of privéomgeving. In deze omgeving ligt voor Libero Consult de uitdaging met passende adviezen u te begeleiden en te laten scoren. Wat is er nu mooier dan een rol te hebben in de ontwikkeling van personen en hen zo goed mogelijk in het leven te kunnen laten schieten en natuurlijk scoren? Daar ligt de passie van Libero Consult.

Samenwerking met vertrouwen.

De definitie van een Libero in de sport: Een libero is een (voetbal)speler die in de verdediging staat opgesteld, maar tegelijkertijd als taak heeft de bal mee naar voren te nemen. De libero staat vaak aan de opbouw van een aanval.

In de financiële wereld hebben we deze eigenschappen vertaald in de rolverdeling vanuit de cliënt. Onze visie is dat u als cliënt in de dug-out zit en als een goed geïnformeerde coach het team om u heen aanstuurt. U bepaalt uiteindelijk het doel.

Dit voorbeeld uit de sport sluit het beste aan bij onze gedachte over de rol van de financieel adviseur. Samenwerking met vertrouwen is de basis voor een adviseur tijdens een carrière. 

Rollen en opstelling volgens het sportieve uitgangspunt van Libero Consult:

  • Coach; dit bent u zelf, u bepaalt de opstelling en bepaalt de doelstelling in uw eigen omgeving.
  • Libero; de schakel tussen de coach en de veldspelers; Libero Consult zorgt voor de juiste aansturing in het veld van financiële- en verzekeringszaken.
  • Verslaggever; uw belastingadviseur of accountant, hij of zij schrijft op hoe de wedstrijd is verlopen en brengt verslag in de vorm van uw aangifte Inkomstenbelasting en jaarcijfers.
  • Publiek/tribune; uw familie, vrienden, collega's, kennissen.

 

Wie doet wat en waarom?

Welke rollen we vervullen wordt meestal in de adviesgesprekken duidelijk en daarmee ook de afspraken die er onderling gemaakt worden. Er is in ieder geval aan elk expertise gedacht voor u als ondernemende medicus. Door de jarenlange ervaring hebben we tevens een heel handig en praktisch netwerk opgebouwd.
Neemt u contact met ons op?