Dienstverlening en voorwaarden.jpg

Voorwaarden dienstverlening

 
 

Advisering door Libero Consult wordt verricht vanuit de wens van de cliënt. Wij begeleiden verschillende processen, maar de uiteindelijke beslissingen neemt u zelf.

Wat mogen we van elkaar verwachten en tegen welke voorwaarden

Voor het aanbod van de mogelijke producten hebben wij voor u een voorselectie gemaakt. Naast een selectie op basis van prijs- en kwaliteitverhouding hebben wij natuurlijk ook een selectie gemaakt op basis van welke producten er goed aansluiten bij de specifieke wensen van de cliënten van Libero Consult. Alle informatie en gegevens worden zorgvuldig en conform de AVG wetgeving behandeld; Privacyverklaring Libero Consult.

Naast de gangbare verzekeringen voeren wij ook ons huismerk onder de naam Raadhoven. Onder dit huismerk hebben wij de dekking voor de risico’s van de verschillende (medische)beroepen afgestemd. Binnen het Libero Consult pakket kunt u zowel zakelijke- als privéverzekeringen onderbrengen. Overzichtelijk en voordelig. 

U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies op het gebied van:

  • Hypotheken; ook voor starters.

  • Financieringen; auto, goodwill, aanloopkosten

  • Verzekeringen; privé en zakelijk

  • Contracten; overname praktijk, toetreding maatschap

  • Fiscaal; aangifte Inkomstenbelasting en jaarcijfers

De beloning voor onze werkzaamheden kan bestaan uit; declaratie op urenbasis, vaste bedragen of provisie. Daarnaast hanteren wij de AOV-AdviesMonitor; het serviceabonnement voor arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. 

DvD; Dienstverleningsdocument

Voor het bemiddelen en adviseren in complexe producten worden er verschillende dienstverleningsdocumenten gehanteerd.  Dit document is uniform zodat u de diensten goed kan vergelijken met andere bureau’s.
Bij de advisering wordt vooraf helder besproken wat u van ons kan verwachten en wij van u, daarnaast geven wij u een transparant overzicht van de kosten van ons advies en diensten.

Afspraken omtrent een advies worden vastgelegd in een Overeenkomst van Opdracht (OvO).
Wanneer u vooraf hier vragen over heeft, kan u te allen tijde contact met ons opnemen.